Overzicht

 

Lopez Renovatie is begonnen vanuit passie voor renovatie-schilder werkzaamheden. De Nederlandse Architectuur, het oude kleurgebruik doen herleven, mogelijkheden vinden binnen de monumentenwetgeving om uw woning een prachtig en duurzaam aanzien te geven is nog steeds de basis van Lopez Renovatie Schilderwerken.

Lopez Renovatie heeft als specialisme renovatieschilder werkzaamheden aan de prachtige monumentale panden in ’t Gooi. De villa’s uit de 19de en 20ste eeuw  met de details in de daklijsten en dakkapellen worden door Lopez Renovatie in ere hersteld.

Ook voor  onderhoudsschilderwerken aan uw woning bent u bij Lopez Renovatie aan het juiste adres. Wij bieden de hoogste kwaliteit voor de beste prijs en zetten on in voor ieder budget.

Of het nu uw woning, vakantiehuis of bedrijfspand betreft, Lopez Renovatie adviseert u graag over hoe u uw object zo stralend en levendig mogelijk houdt. Het proces dat wij volgens leggen wij u met liefde uit zodat het helder is wat wij doen en bieden.

Wij gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten waardoor de levensduur van het schilderwerk duurzaam is. Wij werken voornamelijk met Sikkens en Sigma producten.

Lopez Renovatie is werkzaam in de volgende gebieden van :

Het ’t Gooi, waaronder Hilversum, Laren, Blaricum, Eemnes, Huizen inclusief de Bijvanck, Bussum, Naarden.

Loosdrecht, Breukelen, Ankeveen.

Eemland waaronder Soest, Baarn, Soesterberg, Amersfoort, Nijkerk en omgeving.

Utrecht, Houten.

Almere.

Op aanvraag gaan wij ook naar andere steden in Nederland.

Uuteraard is het aanvragen van een offerte geheel vrijblijvend!

 Schildersbedrijf Hilversum

Schildersbedrijf Hilversum

http://www.iconshock.com/img_vista/IPHONE/construction/jpg/mallet_icon.jpg