Over ons

Schilderwerk Renovatie

Omar Lopez

Mijn ambitie is het leveren van het beste schilderwerk voor ieder budget en ieder huis in ’t Gooi. Daarom ben ik Lopez Renovatie begonnen, mijn schildersbedrijf. 

Ik ben opgegroeid in een cultuur van harde werkers. Ik heb de kans gekregen om in verschillende delen van de wereld te hebben gewerkt en ervaring op te doen. Diversiteit aan architectuur, werkwijze en projecten vullen nog steeds mijn werkdagen.

In New York heb ik veel ervaring opgedaan met renovatie van oude lofts. Hierdoor is mijn liefde voor het vak diep geworteld is.

Nu woon en werk ik al weer enige jaren in Nederland waar ik mijn passie voor de Nederlandse Architectuur kan combineren met het renovatievak.

Hier in Nederland heb ik eerst ervaring opgedaan bij grote schildersbedrijven waarna ik voor mezelf ben begonnen. Deze stap heb ik gezet omdat ik merk dat u als klant behoefte heeft aan persoonlijk contact. Immers wanneer u gehoord wordt, worden uw wensen gehoord en kunnen we deze realiseren.

Mijn kracht ligt in de passie voor mijn werk, ik wil mezelf altijd verbeteren en wil de klant gelukkig en tevreden zien. Communicatie en een goede verhouding met mijn klanten zie ik als een groot goed.

lopez renovatie
lopez renovatie
http://www.iconshock.com/img_vista/IPHONE/construction/jpg/mallet_icon.jpg